Resim insanın ruh halini yansıtan bir aynadır. Mutluluk, hüzün, korku, güvensizlik vb. birçok duygu resimlere yansır.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin bir çocuk nöroloğu olarak çocukların çizdiği resimleri inceleyerek onların gelişimlerini, duygularını okumuş ve bu deneyimlerinin hepsini bir kitapta toplamış.
Paktuna çocukların kas gelişimleri doğrultusunda hangi ayda ve yaşta çizgilerinin nasıl olduğu, normal bir çocuğa göre, gelişimi nedeniyle geride kalmış veya özürlü olması nedeniyle çizgilerinin farklılık gösterdiği çocukları incelemiş ve tüm bunları Çöp Çocuk kitabına aktarmış.
Çocuğunuzun resim yapma konusundaki gelişimlerini merak ediyorsanız, mutlaka bu kitabı okumalısınız.
Sağlık & Güzellik 15.12.2011 28941
Kutu sütlerle ilgili iddiaların üzerinde durulmalı. Kutu sütler gerçekten sağlığımız için bir tehdit mi? Bu konudaki uzman görüşleri neler? Neden şişe sütü tercih etmeli?
El Sanatları 08.04.2012 16357
Takı tasarımı hakkında bilgiler. Farklı boylarda akik taşlarla ve gümüşle bezenmiş kolyemizi çok seveceksiniz.
Tatlılar ve Pastalar 26.12.2020 1016
Hindistan cevizi severler burada mı? Çay saatinize eşlik edecek yapımı oldukça kolay bir coco kurabiyeye ne dersiniz? Sadece 4 malzemeyle 10 dakikada hazırlayabilir 20 dakikada da pişirebilirsiniz. Un yok, yağ yok. İşte size çok pratik Coco Kurabiye Tarifi.